Leírás

Roboraptor Blog - Ahol a geekoszféra kezdődik...

Facebook

Utolsó kommentek

Címkék

A második évad első vendége, a Roboraptor Blog állandó képregénykritikusa: Captain Urzatron. Témánk: a Sin City: Ölni tudnál érte. Elméláztunk az első rész nagyszerűségén majd boncolókés alá vetettük a már korántsem olyan jól sikerült másodikat. Korábbi kritikánkat a filmről itt olvashatjátok.

Ha tetszett a poszt, lájkolj és kövess bennünket a facebookon is!

Címkék: fekete-fehér noir Bruce Willis Jessica Alba Eva Green Johnny Rosario Dawson Josh Brolin Joseph Gordon-Levitt Frank Miller Sin City Mickey Rourke Robert Rodriguez Sin City: A Dame to Kill For Sin City: Ölni tudnál érte Marv Hartigan Sin City - A bűn városa Dwight Nancy Callahan

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://roboraptor.blog.hu/api/trackback/id/tr666680033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.09.09. 14:13:02

vá, ez nagyon tetszik (mármint a téma), 7végén meg is hallgatom!

Mr. Rabbit 2014.09.10. 03:35:27

Én meg várom a hozzászólásod! :)

Rákóczis first foot 2014.09.12. 02:36:04

Képzeljétek, 15 évesen én is imádtam a Sin City-t. Aztán mai fejjel megnéztem és rájöttem, hogy ez nem jó, mert rohadtul műmájer benne minden egyes megszólalás. De annyira, hogy már nem is noir, hanem valami olyasmi paródia, ahol ott áll Miller egy pálcával és minden másodpercben mutatja, hogy "Látjátok? Halljátok? Látjátok? Noir, bazmeg, noir!!!!". Ettől függetlenül még most is tudtam élvezni, de sokat kopott az évek alatt számomra. A kettő meg már most sokkal didaktikusabb és még a kellő arányérzék sincs meg benne, hogy ne unjam el az agyamat közben. Szóval a kritika eléggé telitalálat volt, le a kalappal.
süti beállítások módosítása