Leírás

Roboraptor Blog - Ahol a geekoszféra kezdődik...

Facebook

Utolsó kommentek

Címkék

Talán nem titok a képregényrajongók előtt – tekintve, hogy már a trailerekben is ezzel húzták az agyunkat , az új Pókember filmben fogják felvezetni a Sinister Six történetet, vagyis amikor hat szupergonosz összeáll, mert egyenként olyan bénák, hogy képtelenek legyőzni a hálószövőt. Ennek kapcsán összeszedtünk néhány muzsikát amit innen ajánlunk az eredeti Sinister Six-nek! (Melyben még nincs benne Rhino, nem úgy a filmben, melyről kritikánkat itt olvashatjátok.)

Sinister-Six-Spider-Man.jpg

Homokember - Flint Marko
Mi más is illene leginkább  a Homok urához ha nem a Metallica - Enter Sandman Motörhead feldolgozása, ami még sötétebb, még keményebb, még badass-ebb.

Vulture - Adrian Toomes
Keselyű öreg és ezt nem látja be. Mégis, hadd kedveskedjünk neki egy Geszti Péter-féle Dzsungel könyve szerzeménnyel. Hamisítatlan, sanzon-hangulatú nóta, mert a rock szétrobbantaná szegény ősz fejét.

Electro - Maxwell Dillon
A The Amazing Spiderman 2-ből kiindulva, Max akár ezt a Tankcsapda nótát is énekelhette volna Pókunknak, hogy meggyőzze róla mennyire odáig, meg vissza van érte. Az eredmény tán még gázabb lett volna.

Doctor Octopus - Dr. Otto Octavius
A csapat másik nagy öregje viszont fiatalos, lendületes, így bűnöző karrierje mellé egy szuper kis funky számot ajánlunk.

Kraven - Sergei Kravinoff
Az arisztokrata származású Szergejhez tán mi sem passzol jobban mint a Black Strobe zenekar - I am the man című száma. A frontember ráadásul kiköpött mása Kravennek, ha nem keményebb mert még ilyen tökösen tud zenélni is.

Mysterio - Quentin Beck
Az üvegfejű misztikus trükkmester képességeihez ez a szomorú szám passzol:

"Strange vibe
circles round
Tries to comfort
buzzing sound"

Mintha csak egy Mysterio támadás lírai megfogalmazását hallgatnánk.

Címkék: spiderman rock marvel six man electro motörhead amazing otto the gathering kraven sinister vulture Marvel flint marko oczopus octavius sinister six baljós hatos the Amazing Spiderman 2

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://roboraptor.blog.hu/api/trackback/id/tr446099769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása