Leírás

Roboraptor Blog - Ahol a geekoszféra kezdődik...

Facebook

Utolsó kommentek

Címkék

A Dead Island első és második részei után egy még zombibb, még modolósabb, még ugrálósabb játékot kapunk. Nagyot ugyan nem vállal azon túl, hogy hentelni itt is elég keményen lehet, nem beszélve az ugrabugráról, de kooperatív módban kifejezetten izgalmas. Az egészet tekintve ez egy elég pöpecül pimpelt Dead Island

 

Ha tetszett a poszt, lájkolj és kövess bennünket a facebookon is!

Címkék: játék game horror elemzés zombi zombifilm gameplay kooperatív Dead Island Mirrors Edge Dying Light Deadlight Roboraptor Game

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://roboraptor.blog.hu/api/trackback/id/tr427203801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szöle 2015.03.07. 23:16:43

Egy kis kiigazítás: a Dead Island 2 még nem jelent meg ( ráadásul nem is a TechLand fejleszti, mert ők a DL-al voltak elfoglalva, hanem a Yager)

Prof. DnS 2015.03.08. 08:12:06

Szia!

Itt a Dead Island Riptide-re gondoltam, csak valamiért nem annak lett elnevezve, hanem csak "második részként" írtam le. Köszi az észrevételt!
süti beállítások módosítása