Leírás

Roboraptor Blog - Ahol a geekoszféra kezdődik...

Facebook

Utolsó kommentek

Címkék

Ugyan Pókember-hetünket vasárnap ezzel a mókás poszttal lezártuk, ám kedvenc hálóvetős hősünk kezét nem tudjuk elengedni. Két Behind the Scenes videó is érkezett a filmhez, ami ugyan jobbá nem teszi a filmélményt a fejünkben, viszont némi megbánásra sarkall, felismerve azt a tényt, mennyi energiát is fordítottak az elkészítésére. Az első videóhoz angol nyelvtudás sem szükségeltetik, kellemes zenei aláfestéssel ismerhetjük meg a Zöld Manó szerkójának elkészítési folymatát. A másodikhoz már kell némi anglicizmus-ismeret, ám Dr. Manhattan Dr. Freeze Elektró villámainak modellezése a narráció értése nélkül is látványos. Utóbbi videó nyomokban angolnákat is tartalmaz.

További Pókember tartalmaink:

Kritika

Podcast

Sam Raimis visszatekintő

Gameplay

 

Kövess minket a facebookon is!

Címkék: kritika képregény Pókember Andrew Garfield The Amazing Spider-Man 2 Electro The Amazing Spider-Man A Csodálatos Pókember 2

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://roboraptor.blog.hu/api/trackback/id/tr746132876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása