Leírás

Roboraptor Blog - Ahol a geekoszféra kezdődik...

Facebook

Utolsó kommentek

Címkék

Az időutazás témaköre közkedvelt toposza a tudományos-fantasztikus filmeknek, de nem kizárólagos sajátja. Az első podcastben megkezdett tradíciót folytatva nem túl ismert, ellenben megtekintésre kifejezetten érdemes három filmet vesézünk ki, különböző erényeit meglebegtetve. Lesz köztük vérbeli hard sci-fi, ami matematikusok fejéből pattant elő (Primer), thriller némi fantasy vonallal spékelve (The Jacket), de még romantikus vígjáték is a jobbak közül, amit a geek-lélek és egy barátnő egyaránt elviselhet (About Time).

Az első adás itt hallgatható meg.

Címkék: podcast sci-fi fantasy thriller időutazás romantikus vígjáték About Time The Jacket Primer Roboraptor podcast

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://roboraptor.blog.hu/api/trackback/id/tr156072288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2014.05.15. 22:27:18

lehetne annyi kérésem, hogy a filmek plakátjait sorrendben tegyétek be, ha már nincs jelezve, hogy melyikről beszéltek és hol kezdődik és mikor ér véget, mert nagyon zavaró, hogy a háromból csak egy filmet láttam, és csak egyet akarok meghallgatni és akkor találjam ki...

Dr. Hardlove · http://roboraptor.blog.hu 2014.05.15. 22:38:22

@scal: Az első 4 adás esetében még "kerestük a hangunkat", az új epizódok már három részre vannak szabdalva, megelőzendő az efféle anomáliákat! ;)
süti beállítások módosítása