Leírás

Roboraptor Blog - Ahol a geekoszféra kezdődik...

Facebook

Utolsó kommentek

Címkék

Kiborítóan röhejes dolog cicanadrágra húzott alsógatyában bűnöldözni, mégis imádjuk ezeket a történeteket. Ennél már csak az furcsább, hogy egy darab (!) ismert álarcos igazságosztón kívül jelen valóságunkban nincsenek követőik. Hogy miért? Erre is keressük a választ a Roboraptor első podcastjében, három nem túl ismert, ám megtekintésre abszolút javallott film, és azok átlagember főszereplőinek kivesézésén keresztül. Beszélünk explicit durvaságoktól sem visszariadó gyorséttermi dolgozóról (Super), értelmi fogyatékos bűnüldözőről (Defendor), és kreatív válságban lévő íróról (Paper Man). Mindegyiküket a lelkükben élő hős köti össze.

Címkék: film podcast szuperhős Super Roboraptor podcast Defendor Paper Man

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://roboraptor.blog.hu/api/trackback/id/tr546072280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2014.05.15. 19:57:34

no hát köszöntöm a podcasetlőket, először is, Én nem vonogatnám a szemöldököm, és szerintem az ország, meg úgy az egész világ elég durván rácsápolna (nem véletlenül csápoltak rá az Anonymusra is)

amúgy aki se Ellen Paget, se Kat Denningset nem tartja jó nőnek, azt egye meg egy raptor

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2014.05.15. 19:59:35

jah igen, és NEM olvasnám a 444-en, mert azt normális ember NEM olvassa :D

Dr. Hardlove · http://roboraptor.blog.hu 2014.05.15. 20:04:45

@scal: Megértem, de vállalom a remeteséget abban a gyéren lakott világban, ahol nem rajonganak Ellen Pagért és Kat Denningsért :)

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2014.05.16. 11:08:12

@Dr. Hardlove: és Jennifer Lawrenceért, és Rachel MacAdamsért, remélem eljő a podcast amiben megtudhatom ha ezek a rusnya, tehetségtelen, irritáló nőszemélyek (akik közül három a jelenlegi favoritjam Top 10 nőben, a negyedik pedig Santi személyes kedvence) akkor vajh ki az aki Dr. Hardlove igényeit maximálisan kielégíti

Dr. Hardlove · http://roboraptor.blog.hu 2014.05.16. 11:43:45

@scal: Oks, a következő podcastben ígérem egyet említek! ;)
süti beállítások módosítása