Leírás

Roboraptor Blog - Ahol a geekoszféra kezdődik...

Facebook

Utolsó kommentek

Címkék

Alig másfél perc az új Avengers trailer, de rejteget néhány érdekes momentumot! Nem csak arra gondolunk, hogy Thor és Tony Stark egymás hímtagját méregeti, vagy Vasember, illetve Hulk legyakja egymást meg a várost, hanem ennél kisebb, alig észrevehető finomságokra! Mi csak tizet szúrtunk ki, de ha kihagytunk valamit, írjátok meg kommentben!

Az első adekvát kérdés, hogy ki ez a nő fegyverekkel? Alkat alapján lehetne a Fekete Özvegy is, de a spandex némiképp másként néz ki, így azt valószínűsítjük, hogy valójában egy egyelőre ismeretlen HYDRA-tagról van szó, méghozzá Baron Von Strucker várában, ahol a Maximoff-ikreken is kísérleteznek.
gun_woman_c.jpgEz még a korábbi trailerből van, csak az összehasonlítás végett. Valószínűleg a két helyszín ugyanaz.
var.jpgBlack Widow eléggé szarul néz ki az alábbi képen, valószínűleg egy flashbacket látunk a múltjával kapcsolatban, sőt az sem kizárt, hogy azért, mert egy, a Skarlát boszi által keltett vízióban járunk, szegény Natasha pedig kénytelen újraélni borzasztó múltját.scarlet.jpgVégre olyan CGI-t kapunk, ahol szerencsétlen Hulk arcán egyre több érzelem ül ki, amire szemlátomást szükség is van, mert Mark Ruffalo és zöld alteregója igen jelentős szerepet játszik majd a második részben.hulk.jpgMár az előző trailerben is láthattuk, ahogy egyre inkább elveszti a kontrollt:
hulki.jpgÉs a mostaniban is jelentőségteljesen ébred benne a zöld szemű szörnyeteg:
hulki2.pngAmi aztán a Hulkbusteres-csatában teljesedik ki:
avengers-ere-ultron-age-hulk-hulkbuster-iron.jpgA James Spader hangján megszólaló Ultron nemcsak orgánumának köszönhetően félelmetes egy jószág, hanem attól is, hogy a Tony Stark sötét elméjéből létrejött MI folyamatosan fejleszti önmagát. Míg a trailerek elején szétkapott vasipari hulladék, addig az előzetes végére már gyilkos lézersugarakat lövöldöző Halálosztó. Before:
before.jpgAnd after. Oh, boy!ultron_c_l_1.pngA Fekete Özvegyes flashback-es okoskodást támaszthatja alá az a snitt, ahol Thor feltöltődik 220 volttal, és eléggé kilóg a környezet a New Yorki miliőből + plusz feltűnik a háttérben egy ismeretlen nőci is, akivel harcol. Lehet, hogy ez már a Thor: Ragnaroknak ágyaz meg?
thor_1.jpgAz előző trailer "női szíveket megdobogató félmeztelen Chris Hemsworth"-snittje is egyébként a fan-service mellett egy ilyen flashback lehet:
thor2.jpgÉs akkor, abban az előzetesben a kapitány is kapott egy visszaemlékezést:
kapi.jpgNo, de vissza a legfrissebb trailerhez! Itt van egy újabb ismeretlen nő, akiről semmilyen nyomot nem kapunk. Nem tudjuk ki lehet, és azt sem hol (Ragnarok?). A környezet nem ismerős, bár az a kis tócsa pont olyannak tűnik, mint a kettővel fentebbi!
ragnarok.jpgVárjuk a ti verziótokat is!

Ha tetszett a poszt, lájkolj és kövess bennünket a facebookon is!

Címkék: film képregény Avengers Bosszúállók Thor Vasember Tony Stark Amerika Kapitány Avengers: Age of Ultron Ultron Bosszúállók: Ultron kora

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://roboraptor.blog.hu/api/trackback/id/tr657067381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.01.13. 12:44:15

szóval nem derül ki belőle semmi. :D

;)

Dr. Hardlove · http://roboraptor.blog.hu 2015.01.13. 12:46:03

Ha azt írom, 10 fantazmagória az új trailerrel kapcsolatban, nem kattintasz ide! ;)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.01.13. 15:22:43

@Dr. Hardlove: de én biztosan. ;)
más már tényleg nem biztos.

De attól még az lenne a valós cím, nem? ;)

Dr. Hardlove · http://roboraptor.blog.hu 2015.01.13. 15:28:39

@doggfather: Az "Elmélkedések, polémiák" lett volna az eredeti cím ;)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.01.14. 09:42:19

vajh azt hogy fogják megoldani, hogy az amkap 2 végén az ikrek még a hydra fogjai/fegyverei erre pedig már segítik majd a jókat?

Egy film alatt leverik a hydrát is, meg ultront az Angyalok?

Dr. Hardlove · http://roboraptor.blog.hu 2015.01.14. 14:38:23

@doggfather: Nekem egyáltalán nem úgy tűnik, hogy az ikrek jó oldalon lennének (lásd Ultron a Maximoffokkal való snitt), de ettől még tényleg húzós, hogy egy filmben akarják majd Ultit is meg a HYDRÁT is lezúzni. Magneto gyermekei meg talán a végén egyesülnek az Angyalokkal.
süti beállítások módosítása