Leírás

Roboraptor Blog - Ahol a geekoszféra kezdődik...

Facebook

Utolsó kommentek

Címkék

Amióta elindítottuk a blogot, tervezzük, hogy nemcsak videó-tudósításokat vagy podcastokat fogunk nektek készíteni, hanem már régen leforgatott vagy kifejezetten ide gyártott kisebb-nagyobb riport- és dokumentumfilmeket is megosztunk veletek. Természetesen szűken a geekoszférában maradva. Ezen filmeknek az elkészítése mindig több időt vesz igénybe, nagyobb hacacáré a szervezés, tovább tart az utómunkázás, egyáltalán teljesen más mentalitást kell elővenni ahhoz, hogy az ember egy 15 perces filmet elkészítsen. De most itt van az első, természetesen a Star Wars Episode VII első teasere kapcsán!

ddd.png

Első filmünk melyet a Raptor Pictures keretein belül bemutatunk, egy három évvel ezelőtt leforgatott főiskolai vizsgafilm, melyet Mr. Rabbit és akkori operatőr évfolyamtársa, Dimeth Balázs készítettek. A filmben bemutatkozik a Magyar Star Wars Klub és az 501-es Légió Magyarországi Helyőrsége, mely a hazai "birodalmi cosplayereket" tömöríti magába. 


Ha tetszett a poszt, lájkolj és kövess bennünket a 
facebookon is!

Címkék: film sci-fi rajongó cosplay cosplayer Star Wars Lucasfilm Darth Vader Star Wars: Episode VII Roboraptor Star Wars Battlefront Magyar Star Wars Klub Darth Maul 501-es Légió Magyarországi Helyőrség Az erő magyar oldala Barta Zoltán Seregi Rajmund Csuka Gábor

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://roboraptor.blog.hu/api/trackback/id/tr56689149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása