Leírás

Roboraptor Blog - Ahol a geekoszféra kezdődik...

Facebook

Utolsó kommentek

Címkék

Július 24. és 27. között került sor minden geek álomfesztiváljára, a San-Diego-i Comic-Conra. Ennek kapcsán csokorba egy posztba szedtük a legfontosabb hírmorzsákat, trailereket, miegyebeket: Batman, Mad Max, Mass Effect és társaik következnek.

cosplay2014cc049.jpg

Meglehetősen nehéz súlyozni, mi is volt a legfontosabb történés az idei Comic-Conon, de talán ez kívánkozik legelső helyre: San-Diegoban levetítettek egy rövid részletet a készülő Superman v Batman-ből, amiről egy mobilkamerás felvétel fel is került a webre, nézzétek, amíg lehet. Hogy Captain Urzatron szavait idézzem a filmkockák kapcsán: DARK KNIGHT RETURNS GECÓ!

A felvétel alapján úgy tűnik, Ben Affleck felkapja a Batman Armor Suit-ot:

batman-superman-snyder-frank-miller_tinima20130801_0598_5-batman-s-armored-suit-leaked-first-official-look-from-batman-v-superman-dawn-o.jpeg.jpg

Még szintén a Batman v Superman-hez kapcsolódik, hogy Gal Gadot Wonder Woman szerepében kapott egy Xena-jelmezt...

gal-gadot-as-wonder-woman.jpg

A DC bemutatta az Arrow 3. szezonjának meglehetősen akciódúsra vágott trailerét, plusz bejelentette, az évad során feltűnik majd Ra's al Ghul is, mint főellenség... (a videóban nincs benne)

Természetesen az új, október 7-én rajtoló Flash-széria is kapott egy rövid és tréfás(nak szánt) spotot:

Ahogyan a szeptember 22-én startoló Batman-prequel, a Gotham is. No, ez már egyáltalán nem akar vicces lenni (szerencsére):

Idén ősszel nem maradunk DC-s játék nélkül sem, a Traveller's Tale újabb Lego game-et dob piacra, a LEGO Batman 3: Beyond Gothamban több mint 150 játszható karakterre számíthatunk, és Jokerrel ugyanúgy csapathatunk mint ahogyan Mr. Freeze-zel is. A történet szerint Brainiac az egész Földet el akarja pusztítani, így a jó- és rosszfiúk összeállnak, hogy ezt megakadályozzák (a videóban nagyon epikus zenei aláfestéssel):

Térjünk át a Marvel háza tájára! Chris Pratt és James Gunn a Guardians of the Galaxy főszereplője, illetve rendezője Londonból jelentkezett be a Comic-Conra (épp ott promózzák a filmet), majd közölték, hogy a második epizód 2017. július 27-én érkezik.

Ott volt viszont az eseményen Robert Downey Jr. és az Avengers: Age of Ultron teljes stábja: Scarlett Johansson Jeremy Renner, Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Cobie Smulders, Samuel L. Jackson, Aaron Taylor-Johnson (Quicksilver), Paul Bettany (Vízió), James Spader (Ultron hangja) és Elizabeth Olsen (Skarlát Boszorkány). A tréfás bájcsevej végén Josh Brolin is megérkezett Thanos Végtelen kesztyűjében, így már hivatalos, hogy ő alakítja majd a Titáni Örökkévalót a 3. Bosszúállók moziban. Az Ultron korához trailer még nem érkezett (hiszen még mindig forog a film), de egy puzzle szerűen összeálló koncept-kép igen. Sőt kaptunk egy törött pajzsot is. Amcsó Kapcsónak annyi?

10502084_677996222249867_7340045366968591763_n.jpg

capcrackedshield_1.jpg

A Marvel, tekintve, hogy továbbra is képregények kiadásával foglalkozik, azt is bejelentette, hogy 75 születésnapjuk okán az alapvetően havi 10 (vagy évente 70) dollárba kerülő Marvel Unlimited szolgáltatás egy havi árát július 29-ig 99 centre (kb. 227 forint) mérsékelték. Ezért a pénzért egy hónapon át több mint 15 000 képregényt olvashatunk el (ha tudunk). A kiváló kedvezmény ide kattintva érvényesíthető.

Chris Pratt miután megvédte a Galaxist, Isla Nublar szigetével is hasonlót tesz, megérkezett az első hivatalos plakát a Jurassic World kapcsán, plusz némi adalékinfó. A film 22 évvel az első alkotás után játszódik, a szigeten pedig létrejött Hammond álma, a Jurassic Park naponta 20 000 látogatót fogad, de már nem elég érdekes, így a kutatók olyan dinókat hoznak létre, amelyek DNS-ét más fajokéval keresztezik...

BtFe1oCCMAAhHGo.jpg

Apropó óriásszörnyek! A Legendary Pictures bejelentette, hogy egy King-Kong eredetfilm mellett a Godzilla folytatását is tervezik. Utóbbi a következő lényekkel küzd majd meg:

King_Ghidorah_91.jpg

0303B91B13.jpg

rodan.jpg

Sárkányok ugyan nincsenek benne, de a History Channel úgy gondolta, a Vikings van annyira geek-tematika, hogy az új évad új trailerét San-Diego-ra időzítették:

Ennél kevésbé meglepő módon a Walking Dead 5. évad-promója is megérkezett. Kemény lesz...

Az eredeti képregény alkotójának, Robert Kirkmannek még egy alkotása érkezik, azonban ez már nagyjátékfilmként. Az író keze nyoma (aki producerként vesz részt a filmben) eléggé tetten érhető az Air-ben, melynek főszereplője is ismerős lehet... A sztori szerint a Föld atmoszférája megszűnt, s amíg újra nem termelődik az emberiség lefagyasztva pihen a felszín alatt. Néhányan őrzik álmukat, de lassan bekattannak.

Minden sivatagos posztapokaliptikus filmek nagyapjának reboot-ja: a Mad Max: Fury Road is képviseltette magát a Con-on, megjöttek az első karakterplakátok és egy trailer is. Az eredeti trilógiát is jegyző George Miller akár valami meglepően jót is letehet az asztalra, Tom Hardy pedig utóbb úgy néz ki, mint akire rászabták a szerepet.

madmax.jpg

San-Diegoban az is kiderült, hogy Kevin Smith nem teljesen normális. Új trilógiába kezd, amely bemutatja Kanada furcsaságait. Az első darab, a Tusk már idén ősszel érkezik, főszereplője Justin Long, aki újságíróként azért utazik a juharszirup országába, hogy különös történeteket gyűjtsön össze. Egynek maga is szereplője lesz, egy fura férfi rozmárt akar belőle alakítani... A másik két epizód sem komolyabb: a Yoga Hosersben két tizenéves csaj szuperképességeik segítségével védi a gyámoltalanokat. Hogy aztán ők jógáznak, vagy jógik az ellenfeleik, nem tudni. A True North trilógia záródarabja ígéri a legdurvábbat: rénszarvasokat és cápákat. Címe: Moose Jaws.

Ha már poénok, a Madagaszkár Pingvinjei is betotyogtak egy rövid jelenettel:

Hírek érkeztek a készülő következő Mass Effect játékról, amit még évekig fejlesztenek majd, nem viseli a 4-es számot a címében, Shepard korában játszódik, de a parancsnok nem szerepel a játékban, és a Mako-t sokat kell használni. További részletek a videóban:

Zárásképpen pedig egy új trailer Az éhezők viadala: A kiválasztotthoz. Itt már nem lesz kecmec...

Ha tetszett a poszt, lájkolj és kövess bennünket a facebookon is!

Címkék: képregény San Diego Flash Robert Downey Jr. DC Kevin Smith Batman Air Tom Hardy Robert Kirkman Ben Affleck Godzilla Arrow Joker Gotham Wonder Woman Superman Josh Brolin Guardians of the Galaxy Chris Pratt Walking Dead Vikings Mad Max James Gunn King-Kong Avengers: Age of Ultron Jurassic World Gal Gadot Ras al Ghul Comic-Con Superman v Batman Batman Armor Suit LEGO Batman 3: Beyond Gotham Brainiac Mr. Freeze Marvel Unlimited King Ghidorah Mothra Rodan

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://roboraptor.blog.hu/api/trackback/id/tr836548259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.07.28. 17:37:34

a vidijók egy része már nem műxik ám!

st ranger 2014.07.29. 18:22:20

A Mad Max első trailer-e azért enyhén szólva is elég meggyőző... Hiába: Miller aztán tudja hogy kell az ilyet csinálni. :)
süti beállítások módosítása