Leírás

Roboraptor Blog - Ahol a geekoszféra kezdődik...

Facebook

Utolsó kommentek

Címkék

Néhány év alatt a Marvel Studios akkurátus munkával megalkotta moziuniverzumát, amelyről érthető módon annyi rókabőrt szándékoznak lehúzni, amennyit csak bírnak. Ennek következő állomásaként New York egyik legnagyszabásúbb kiállítóközpontjában, a Discovery Times Square-en a stúdió megnyitotta S.T.A.T.I.O.N. elnevezésű tárlatát, amely nagyjából 10 000 négyzetméteren várja az érdeklődőket. Az interaktív kiállítás a S.H.I.E.L.D. történetét meséli el, de közben megtapogatható Amerika Kapitány pajzsa vagy Coulson ügynök öltönye is. A múzeumőrök természetesen a szervezet egyenruhájában parádéznak. Galéria!30AVENGERS1-superJumbo.jpg

A S.T.A.T.I.O.N. (Scientific Training and Tactical Intelligence Operative Network) saját hitvallása szerint egyrészt a filmes univerzum tágítását, továbbá az emberi test felfedezését hivatott szolgálni, megismertetve a látogatókkal a főbb karaktereket (már ha van egyáltalán ily tudatlan lélek a Földön...), illetve fajunk teljesítőképességének határait. Elmagyarázva például azt, miként válhat valakiből szuperember úgy (értsd: Amerika Kapitány), hogy közben nem doppinggal éri ezt el (ennek felgöngyölítésére szerkesztőségünk is próbát tett). A kiállítás június 1-je óta látogatható, nem meglepő módon hatalmas érdeklődéssel övezve.

494513563.jpg

A bejárat után a látogatók retinavizsgálaton esnek át, majd megismerhetik a szervezet megalakulásának történetét:

avengersstation-046.jpg
avengersstation-045.jpg

Az ajtóknál természetesen nem idős, nyugdíjazásra váró múzeumőrök, hanem S.T.A.T.I.O.N.-katonák állnak:

B3F.jpg

Az érdeklődők tesztelhetik tudásukat különböző S.H.I.E.L.D. érintőképernyős paneleknél:

avengersstation-055.jpg

Nyomon követhető Steve Rogers Amerika Kapitánnyá válásának összes stációja szuperszérumostól, "archív felvételestül", folyamatábrástul:

_1401136479.jpg

marvel-avengers-station-photos-18.jpg

marvel-avengers-station-photos-5.jpg

avengersstation-060.jpg

Természetesen Thor és Loki is megkapta a maga szobáját:

thor.jpg

marvels-avengers-station-photos-thor-space.jpg

marvel-avengers-station-photos-10.jpg

Ahogy Vasember is:

marvel44_1020_verge_super_wide.jpg

marvel-avengers-station-photos-3.jpg

Vagy a New York-i csata:

marvel-avengers-station-photos-2.jpg

_1401136485.jpg

Akit pedig Coulson ügynök, Maria Hill vagy Sólyomszem ruhatára izgat, az is megtalálja a maga szórakozását. Előbbinél persze kötelezően kivillan a zsebből az Amcsó Kapcsós kártya:

C04.jpg

avengersstation-032.jpg

A kiállítás végén pedig jöhet a merchandising betetőzése: a giftshop.

marvel-avengers-station-photos-gift-shop.jpg

Ha New Yorkban jártok, és nem riaszt a 27 dolláros belépő, a kiállítás interaktív oldalán tudtok jegyet rendelni. További infók az FB-oldalukon, egyéb képek pedig még itt és itt is fellelhetők, bár akkurátusan igyekeztünk jó sokat átemelni.

marvels-avengers-s-t-a-t-i-o-n.jpg

Ha tetszett, lájkolj minket a facebookon is!

Címkék: galéria kiállítás rövidhír tárlat merchandising New York Loki Bosszúállók Thor Vasember S.H.I.E.L.D. Amerika Kapitány Amerika Kapitány: Az első bosszúálló Coulson ügynök Maria Hill S.T.A.T.I.O.N

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://roboraptor.blog.hu/api/trackback/id/tr666262667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.06.04. 09:38:12

váááá, de megnézném ezt élőben is.
süti beállítások módosítása