Leírás

Roboraptor Blog - Ahol a geekoszféra kezdődik...

Facebook

Utolsó kommentek

Címkék

A Roboraptor Blog animátora, Szabó Máté nyerte a Tribeca Interactive & Interlude Project versenyének egyik fődíját. Fiatal szakemberünk Ellie Goulding Dead In The Water című számához készített interaktív videoklipet.

tffmusicfilm_ellieg.jpg

A pályázat során egyedi interaktív videoklipet kellett készíteni három zenész, Damon Albarn, Ellie Goulding vagy Aloe Blacc számaihoz. Máté Ellie Goulding zenéjére készített klipjével 10 000 dolláros pénzjutalmat kapott, és részt vett a Tribeca Filmfesztivál kiegészítő programján is.

Animátorunkat akinek a Roboraptor intrót is köszönhetjük , idén nem először díjazzák, 2014 januárjában egyik rövidfilmjével a kétszeres Grammy-díjas hegedűművész, Hilary Hahn pályázatát nyerte meg, így az ő videója lett James Newton Howard 133... At Least című alkotásának hivatalos klipje.

Szabó Máté díjnyertes Ellie Goulding videoklipje itt tekinthető meg.

Címkék: siker animáció díj elismerés klip animátor videóklip Szabó Máté Ellie Goulding

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://roboraptor.blog.hu/api/trackback/id/tr236102398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása