Leírás

Roboraptor Blog - Ahol a geekoszféra kezdődik...

Facebook

Utolsó kommentek

Címkék

A minket követőknek talán már biztosan feltűnt (igen, fél szemmel főleg Rád nézünk, Doggfather), hogy a Roboraptor.blog.hu oldala a nyár folyamán viszonylag hektikusan frissült, az eddig megszokott napi új anyag helyett két-háromnaponta jelentek meg cikkeink. Ezek a jelek azonban nem egy lassú agónia kezdetét (nem, nem lesz végünk, mint tegnap a Cinknek), hanem valami új eljövetelét jelentik, ugyanis a mai nappal megválunk a Blog.hu felületétől, és munkánkat ezentúl a megújult Hír24 24.hu-n folytatjuk, annak microsite-jaként.

Játszóterünk, a geekoszféra, valamint missziónk, hogy a populáris kultúra zegzugait vájtszemmel kutatjuk, és helyét megilletően kezeljük, továbbra is megmarad, kritizáló, analizáló, viccelődő tartalmaink eztán is születnek, csak valami nagyobb és többekhez eljutó egész részei leszünk. Ha eddig követtél minket, tarts velünk a jövőben is, ha pedig véletlenül kerültél ide, ne rémülj meg, a Roboraptor.24.hu-n még számos új tartalom vár.

Ezt az oldalt természetesen nem töröljük, álljon itt továbbra is mementóként, hiszen rengeteg szép emlék köt ide minket.

Várunk Titeket az új oldalunkon, de addig is, a Raptor legyen veletek!

Dr. Hardlove / Muchichka László & Mr. Rabbit / Zsótér Indi Dániel

so_long.jpg

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://roboraptor.blog.hu/api/trackback/id/tr777759616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.09.07. 11:08:42

igen, feltűnt. :D
Csak nem mertem szólni. :D

Mr. Rabbit 2015.09.07. 12:55:47

@doggfather: Akkor tali az új oldalon! ;)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.09.08. 12:18:10

@Mr. Rabbit: már el is olvastam a marvel szégyeneit. :D
süti beállítások módosítása