Leírás

Roboraptor Blog - Ahol a geekoszféra kezdődik...

Facebook

Utolsó kommentek

Címkék

Jövő hét szerdán kerül a mozikba a Hétköznapi vámpírok című, új-zélandi, dokumentarista-vígjáték négy vámpír mindennapjairól... Ha feldolgoztad a film témáját, a hajtás után páros jegyet is nyerhetsz rá, amennyiben helyesen válaszolsz egy kérdésünkre!
what-we-do-in-the-shadows.jpg

Úgy néz ki, vámpírok nagyon is léteznek, legalábbis Új-Zélandon biztosan. Egy dokumentumfilmes stáb bebocsátást nyer négy vámpír által lakott albérletbe, hogy módszeresen dokumentálják életüket és hétköznapjaikat. A forgatás egy pontján viszont egy frissen vámpírrá vált jövevény megkavarja kissé az állóvizet... 

A film hazai promóciójába nekünk is kikérték a véleményünket... kínos, okos és humoros percek következnek! Utána a feladvány! 

Jegyet a következő kérdés megválaszolásával lehet nyerni:

Mikor jelent meg Bram Stoker műfajteremtő levélregénye, a Dracula?

a, 1897
b, 1898
c, 1886

A helyes válaszokat a roboraptorblog@gmail.com e-mail címre várjuk vasárnap (április 19.) éjfélig! a film vetítése április 22-én, szerda este 19:00-kor lesz! Jelige: nemisléteznekvámpírok

Ha tetszett a poszt, lájkolj és kövess bennünket a facebookon is!

Címkék: vámpír áldoku What We Do int the Shadows Hétköznapi vámpírok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://roboraptor.blog.hu/api/trackback/id/tr277369858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása