Leírás

Roboraptor Blog - Ahol a geekoszféra kezdődik...

Facebook

Utolsó kommentek

Címkék

Ahogy a második évadban is megszokhattátok, igencsak szeretjük a nézettségünket és hallgatottságunkat feljebb tornászni azzal, hogy SZTÁROKAT hívunk a műsorba. Ezzel is a saját reputációnkat növeljük, mintegy arra használva vendégeink hátát, hogy a siker, a csillogás és a világuralom felé kapaszkodjunk! Mindettől függetlenül régóta adósak vagyunk egy beszélgetéssel! E heti adásunkban a DC Filmes Univerzum – Rajongói oldal főszerkesztőjével, Alteronnal beszélgetünk a Marvel és a DC Comics közötti különbözőségekről! Kis szépséghibája a dolognak, hogy az adás még az előtt került rögzítésre, hogy láttuk volna a Netflixes Daredevilt, vagy az új Batman v Superman: Dawn of Justice trailert. Alteron vs. Dr. Hardlove & Mr. Rabbit!  

Ha tetszett a poszt, lájkolj és kövess bennünket a facebookon is!

Címkék: podcast Képregény Pókember DC Bosszúállók Suicide Squad Marvels DC-univerzum Marvel Studios Bosszúállók: Ultron kora Alteron

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://roboraptor.blog.hu/api/trackback/id/tr747363948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.04.20. 10:58:08

ejj, de meg kellene hallgatni ezt (is). Hátha sikerül a héten.

botka5 2015.04.20. 20:24:47

Jó lenne, ha a Gotham is az Arrow-val egy univerzumban játszódna, de már eleve az is gond, hogy a Viktor Zsasz-t játszó szinész szerepel a Flash-ben, mint egy meta-human :/ de, lehet ez egy összeesküvés-elmélet, és valahogy tényleg egy univerzumban játszódnak/fognak játszódni:)

Mr. Rabbit 2015.04.20. 23:21:03

@botka5: Bár utálom az összeesküvés elméleteket (kivéve a kormányunkban lévő gyíkembereket érintőeket!) de javaslom presszionáljuk az összes idegpályánkkal a sorozat készítőit, hogy ebbe az irányba lökjék el az univerzumokat! :D
süti beállítások módosítása