Leírás

Roboraptor Blog - Ahol a geekoszféra kezdődik...

Facebook

Utolsó kommentek

Címkék

Újonnan induló videó-sorozatunkban a magyar képregényes élet fiatal arcai mutatkoznak be. Őszintén nyilatkoznak a kezdeti időkről, terveikről, vágyaikról és arról, hogy mennyire is éri meg képregényezni Magyarországon. Jellemzően semennyire, de sokuknak nem is ez az, ami számít. Csak maga a képregény.

 

Ha tetszett a poszt, lájkolj és kövess bennünket a facebookon is!

Címkék: magyar képregény rajzfilm képregényfesztivál magyar képregény képregényrajzoló Pókember Donald kacsa Magyar Képregény Szövetség Képregénybörze Pókember 3 Pókember 2 Undergrunder László Márk

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://roboraptor.blog.hu/api/trackback/id/tr546786667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rákóczis first foot 2014.10.14. 09:34:04

Remélem a műsor címe fonetikusan van kiejtve, mert mennyivel viccesebbnek hangzik annál, hogy "ándörgrándör" az, hogy "undergrunder".

Mr. Rabbit 2014.10.14. 09:39:04

@Rákóczis first foot: Szerintem mind a kettő vicces! Az "Undergrunder" olyan kis bohókás! Szal no para ez nem egy nyelvtani elírás!
süti beállítások módosítása