Leírás

Roboraptor Blog - Ahol a geekoszféra kezdődik...

Facebook

Utolsó kommentek

Címkék

Prof. DnS az év egyik legjobban várt játékát elemezte és hát... izé. Magasan a legjobb Alien-játék, viszont nem feltétlenül váltja be a hozzá fűzött reményeket. Ettől függetlenül mondjuk még jó, hogy a Földön nem Alien! Muhahaha! Korábbi kritikánk a filmről itt olvasható. 

 

Ha tetszett a poszt, lájkolj és kövess bennünket a facebookon is!

Címkék: játék game horror elemzés Ridley Scott Alien Sigourney Weaver Aliens John Hurt Alien: Isolation Roboraptor Game A nyolcadik utas: a Halál

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://roboraptor.blog.hu/api/trackback/id/tr336764143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2014.10.08. 07:39:24

én ezt nem vagyok hajlandó elhinni, az AVP2 óta nincs normális Alien játék :D és ez az átok már 12 éve tart (persze nem átok csak eszeveszett nagy hanyagság)

Prof. DnS 2014.10.08. 15:49:40

@scal: Ki kell próbálni , aztán eldöntheti a játékos. Az tény, hogy régóta nem volt jó Alien game. Ez kivételesen a jobbak közé tartozik, de egyáltalán nem hibátlan. A hasonló befutott címekkel bármi sz*rt el lehet adni, úgy is lesz az a közönség, aki bekajálja, akár legyen az Alien vagy Pókember játék (most ez jutott eszembe, de számtalan rossz adaptált címet lehetne felsorolni). Tisztelet a kivételnek :)

jo.munkasember 2014.10.08. 16:16:56

En mar a teszt alatt osszeszartam magam, nem beszelve a gameplayektol amiket lattam. Szerintem brutalis de nem merem vegigvinni. Pedig az otlet is jo meg a hangulatot is hozza, szamomra sajnos tul jol:)
süti beállítások módosítása