Leírás

Roboraptor Blog - Ahol a geekoszféra kezdődik...

Facebook

Utolsó kommentek

Címkék

A Szörnyvadászat című podcast-ünk legkülönösebb darabja következik! A finn Jalmari Helander különös történetet talált a bűn és a bűnbocsánat téma vesézésére: télapókkal, rénszarvasokkal és csákányokkal. A film trailere ezúttal is hajtás után látható.

Ha tetszett a poszt, lájkolj és kövess bennünket a facebookon is!

Címkék: podcast finn trailer rénszarvas Santa Mikulás Télapó Szirmai Szirmai Gergő Rare Exports Joluoepukki Jalmari Helander szörnyvadász

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://roboraptor.blog.hu/api/trackback/id/tr76716171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The Man Who Laughs · http://trashneveles.blog.hu/ 2014.09.24. 12:22:44

Nagyon örülök, hogy szóba került a Rare Exports, mert az egyik kedvenc "karácsonyi" filmem. Sajnos itthon méltatlanul kevesen ismerik - ezért jómagam is írtam róla korábban: kulton.hu/trashneveles-rare-exports/ - remélem a podcast után többen is megnézik.

A podcast is jó volt. Ez a bűnhődés-büntetés téma számomra nem is tűnt fel rögtön (sajnos a kritikám írása előtt nem tudtam újranézni ezért emlékezetből dolgoztam :/). Pedig valóban a film egyik központi témája. Azonban az operatöri munka (meg a zene is) csodálatos, a színészi játék is erős és, ahogy Gergely is megemlítette van egy kis szociologiai része is.

Teljesen megérdemli a 8/10-et.
süti beállítások módosítása