Leírás

Roboraptor Blog - Ahol a geekoszféra kezdődik...

Facebook

Utolsó kommentek

Címkék

A Pannónia Szórakoztató Kft. gyerek- és fiatalkorunk (kinek mi) egyik újabb kultikus filmjét hozta el Magyarországra, az Alien, a 2001: Űrodüsszeia és a Die Hard után a Harcosok klubja kerül terítékre. A forgalmazó jóvoltából most ti sem maradtok ki a jóból, a forró nyár beköszöntével június 9-én este egy hűs moziteremben élvezhetitek David Fincher remekét. A Fight Club premier előtti vetítésére ezúttal két páros jegyet sorsolunk ki, nektek pedig nincs más dolgotok, mint a hajtás után egy egyszerű kérdésünkre válaszoltok.

Melyik az a tárgy, amely legalább négyszer feltűnik a filmben rejtett easter eggként?
a) Starbucks-os pohár
b) Iron Maiden poszter
c) kék nefelejcs

A helyes válasz betűjelét a teljes név feltüntetésével emailben várjuk a roboraptorblogKUKACgmailPONTcom email-címre 2015. június 7. éjfélig! A tárgy mezőbe a „Nembeszéünkróla” kerüljön. A helyes beküldők között két páros jegyet sorsolunk ki. A vetítésre június 9-én, 20.30-kor kerül sor a Corvin mozi Karády termében.

David Fincher látomásszerű rendezése egyébként Edward Norton és Brad Pitt zseniális alakításával, digitálisan felújítva, feliratos és szinkronizált verzióban is látható lesz a mozivásznakon. Budapesten a Corvin és a Művész mozikban, országszerte 18 további helyszínen, a megyeszékhelyek többségén vetítik. További részletek a Facebookon.

harcosok.png

Ha tetszett a poszt, lájkolj és kövess bennünket a facebookon is!

Címkék: játék nyereményjáték Edward Norton Corvin Fight Club Harcosok klubja Brad PItt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://roboraptor.blog.hu/api/trackback/id/tr47520260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása