Leírás

Roboraptor Blog - Ahol a geekoszféra kezdődik...

Facebook

Utolsó kommentek

Címkék

A Pannónia Szórakoztató Kft. gyerek- és fiatalkorunk (kinek mi) legkultikusabb filmjeit hozza el Magyarországra ismét, s az Alienek, illetve a 2001: Űrodüsszeia után a Die Hard is terítékre kerül, méghozzá nem is akárhogyan, hanem 5.1-es eredeti hanggal és 4K-s felbontású képpel. A forgalmazó jóvoltából most ti sem maradtok ki a jóból, miután kipihentétek a Húsvét fáradalmait, április 7-én estére jegyet nyerhettek a Drágán add az életed premier előtti vetítésére. Nincs más dolgotok, mint a tovább után egy egyszerű kérdésünkre válaszolni.

Melyik évben került bemutatásra a Die Hard az Egyesült Államokban?
a) 1980
b) 1988
c) 1998

A helyes válasz betűjelét a teljes név feltüntetésével emailben várjuk a roboraptorblogKUKACgmailPONTcom email címre 2015. április 6. éjfélig! A tárgy mezőbe a „Jipikájé” kerüljön. A helyes beküldők között két páros jegyet sorsolunk ki. A vetítésre április 7-én, 20 órakor kerül sor a Corvin mozi Korda termében.

jipikaje.jpg

Címkék: akciófilm Játék Bruce Willis Die Hard Drágán add az életed

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://roboraptor.blog.hu/api/trackback/id/tr327334122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása