Leírás

Roboraptor Blog - Ahol a geekoszféra kezdődik...

Facebook

Utolsó kommentek

Címkék

Az eredeti Star Trek-sorozat Spockja napokkal ezelőtt került kórházba krónikus tüdőbaja miatt, ahol ma életét vesztette. A színészként és rendezőként is elismert Nimoy 83 évet élt. Többé nem mondhatja: "Live Long and Prosper".

Nimoy 1931-ben, ukrán származású zsidó bevándorlók gyermekeként született Bostonban, 20 évesen kezdett színészkedni, és 1964-ben kapta meg a félig ember, félig vulcani Csillagflotta-tiszt, Mr. Spock szerepét a Star Trekben. Ugyan számos más produkcióban is feltűnt, az emberek mindig ezzel a szerepével azonosították, amivel ő egyre kevésbé volt kibékülve. Ettől függetlenül élete utolsó filmszerepében is Spockot alakította J. J. Abrams legutóbbi Star Trek mozijában, 2013-ban. 83 eredményes évet élt.

Címkék: gyász halálozás Leonard Nimoy Star Trek Spock

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://roboraptor.blog.hu/api/trackback/id/tr497226015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása