Leírás

Roboraptor Blog - Ahol a geekoszféra kezdődik...

Facebook

Utolsó kommentek

Címkék

Majd amikor milliárdos cégbirodalmunk egyik fürdőmedencével megtámogatott irodájából számolgatjuk a ropogós bankókat, megmosolyogva fogunk visszagondolni a kezdeti évekre, amikor még egy 10 000-es olvasottságot hozó bejegyzéstől is majd kiugrottunk a bőrünkből. Avagy lássuk, mitől gerjedt be idén leginkább a honi geek társadalom!
top10c.jpg

10. hely - 7459 oldalletöltés
Szerző: Prof. Dns
RoboRaptor Game – Férfias játékok
Már a címe is beszédes, ez a bejegyzés ugyanis saját önhittségünkről ad számot, miszerint bármivel is játszunk, sosem a görbe hátú csúnya karakterek bőrébe bújunk, hanem a tesztoszterontól duzzadó férfiállatok alakját vesszük át. Kivéve amikor nem.

ryse-son-of-rome-3.jpg

9. hely - 10658 oldalletöltés
Szerző: st ranger
Miközben a régi vágású akciósztárok a legújabb Feláldozhatókban hódolnak be a kordivatnak, a RoboRaptor szigorúan szubjektív listájával idézte fel azokat az alkotásokat, amikor az akció-zsáner még nem volt egyenértékű a vígjátékokkal – hiszen kétség sem férhet hozzá, hogy amilyen pocsék akció mozi a Feláldozhatók 3., valahol annyira jó vígjáték.

expendables_main_1.jpg
8. hely - 10854 oldalletöltés
Szerző: Dr. Hardlove
Ezzel a cikkel jól behúztunk titeket a csőbe, mert már-már azt hihettétek, hogy tudunk valamit, amit ti még nem, holott a napnál is világosabb, hogy ennek a blognak a közönsége MINDENT tud a Star Wars soron következő felvonásáról. Ha meg nem, akkor gyúrni kell még kicsit a geekségre, de senki se csüggedjen, mert Az erő ébredéséről egyelőre még mindig csak NAGYON KEVESET lehet tudni.

star-wars-the-force-awakens.jpg
7. hely – 11909 oldalletöltés
Szerző: lizalezer
A Borgman kritika előkelő helye kakukktojás a lista szereplői között, mivel az év legsötétebb humorú mozija aligha mozgat meg több geeket, mint a Pókember vagy az X-Men legújabb felvonása – de ha mégis, annak mi is csak örülni tudunk.

borgman_1.jpg
6. hely – 12350 oldalletöltés
Szerző: lizalezer
A geekoszférától nem idegen ám a történelem se, Lézer Liza szappanoperákba illő leleményességgel hozta el nekünk Olivér, a „majdnem ember majom” szívszaggató biográfiáját. Azóta azt rebesgetik, hogy Olivér cameozni fog A majmok bolygója harmadik részben...

oliver-humanzee_1.jpg

5. hely – 12954
oldalletöltés
Szerző: st ranger
Dwayne Johnson ha lassan is ugyan, de ismét építgeti a hollywoodi státuszát (emlékezzünk arra a pár kínos évre a Halálos iramban széria előtt), hiszen az idei Herkules az első nagyobb költségvetésű blockbuster, amit egyedül kellett elvinnie a hátán. A TOP 5-be azért sehogy se férne be.

the_rock_main.jpg

4. hely – 14918
oldalletöltés
Szerző: Dr. Hardlove
Vállatlan kattintáscsalogató csemege, Az éhezők viadalának második részének az első felére (huhh) felfűzve. Ha fel akarsz vágni, ezzel megteheted.

funny-pictures-auto-creepy-wonka-hunger-games-472096_jpeg.jpg

3. hely – 17543
oldalletöltés
Szerző: Dr. Hardlove
A Terminátor az a brand, amit akárhogy is próbálnak a  földbe döngölni a különböző folytatásokkal, pre-quelekkel és reebotokkal (pontosan így, ebben a sorrendben) soha nem fogunk annyit tudni róla, mint az eredeti TERMINÁTORRÓL.

fun_1.jpg

2. hely – 18958
oldalletöltés
Szerző: Prof. DnS
Vér. Erőszak. Halál. Ezekből a összetevőkből akarták megalkotni a RoboRaptor legolvasottabb bejegyzését, de -Dns professzor véletlenül a  kotyvalékba kevert még egy alkotó elemet, az „18 éven felülieknek” feliratot! Kattintás szigorúan csak saját felelősségre!

bis_1342113748.jpg
1. hely – 29786 oldalletöltés
Szerző: Dr. Hardlove
Vannak, akik fantáziálgatnak a különböző mutáns lányokról, és vannak, akik tagadják – ennek a  ténynek a  megállapítására nem is kell több bizonyíték, mint hogy idén toronymagasan ez a bejegyzés vált a legolvasottabbá itt, a Roboraptoron.

woman_of_x-men_u2.jpg

Persze vannak olyan bejegyzések is, amik sajnos a kutyát sem érdekelték. Vagy ki tudja, attól függ mennyit lóg átlagosan egy kutya az interenten. Ilyen volt pl. a RoboRaptor intrója, ami a maga 8 kattintásával mindenkit alul múlt. Ebből két dolgot érdemes leszűrni: egyrészt, hogy a videóknak csak ritkán érdemes külön bejegyzés szentelni (a 10 legkevésbé olvasottabb bejegyzésből 9 az videó), vagy ha mégis, akkor azt sem érzékeli a kattintás számláló, hiszen nincsen "tovább gomb". A harmadik meg az, hogy ettől függetlenül mi még mindig imádjuk saját magunkat, és a blog intróját, nézzetek rá ti is. És ha már itt tartunk, íme a legnézettebb videók, szépen sorban, listába szedve:

Címkék: geek film game horror magyar sci-fi elemzés csimpánz mutáns akciófilm listázás erőszakos játékok Star Wars Dwayne Johnson X-Men The Expendables Terminátor Hunger Games Oliver Star Wars: Episode VII véres játékok TOP 10 Roboraptor Podcast Borgman csimber Roboraptor Game Roboraptor Oknyomozó Star Wars: The Force Awakens TOP 2014

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://roboraptor.blog.hu/api/trackback/id/tr347005499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.12.23. 13:18:41

szóval az index címlap hozza a látogatókat jól veszem ki? Mert ezek a top posztok mind indexen is voltak, nem?

Dr. Hardlove · http://roboraptor.blog.hu 2014.12.23. 20:23:44

@doggfather: Igazából a posztjaink 90%-a kint volt az Indexen, annak olvasóit pedig úgy tűnik leginkább a vér, az erőszak, a halál és a csöcsök érdeklik! :D

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2014.12.30. 20:35:26

BÚÉK!

jó volt ezt így olvasni srácok, már azt hittem csak mi voltunk ennyire pofátlanok, hogy sztároljuk magunkat :DDDD

ez az utolsó beírás? tényleg jók a videók :DDD már azt hittem semmi nem fog ma felvidítani... de ez a szuper produkció... buti tájm, eszem faszom megáll

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2014.12.30. 20:39:15

@Dr. Hardlove: utóirat - hasonló (szomorú) következtetést vontam le én is :D

Dr. Hardlove · http://roboraptor.blog.hu 2014.12.31. 09:41:08

@scal: Köszi szépen, az egész éves méltatást és a kritikákat egyaránt! :)
süti beállítások módosítása