Leírás

Roboraptor Blog - Ahol a geekoszféra kezdődik...

Facebook

Utolsó kommentek

Címkék

Na kérem szépen, megtörtént! Múlt hét csütörtökön megtartottuk az eslő live podcastot, ahol nagyon családias környezetben megtekintettük Jason Trost All Superheroes Must Die című filmjét.

Az Attention pincehelységében gyűltünk össze első Live Podcast okán, itt miután végigsenyvedtük közösen a filmet, megbeszélgettük a látottakat, s nagy meglepetésünkre eljött "doghfather" mellett másik állandó kommentelőnk: "Rákóczis first foot", akinek ez úton is külön hadd köszönjük meg a jelenlétet! A következő Live Podcast November 27-én lesz, ahol a korábban már általunk is tárgyalt Primer című filmet tekintjük meg. A bízvást izzó vitát ugyanúgy elérhetővé tesszük utólag Youtube oldalunkon, de ez nem jelenti azt, hogy nem kell eljönni! ;) Az esemény FB-oldala itt érhető el!

rrlp gfk primer.jpg
És íme egy kis vidám, rossz minőségű szelfi a buláj végéről!

20141113_220243.jpg
Ha tetszett a poszt, lájkolj és kövess bennünket a facebookon is!

Címkék: geek podcast elemzés szuperhős szupererő All Superheroes Must Die selfie szelfi Roboraptor Primer Roboraptor podcast szuperképesség nélküli Roboraptor Podcast Live geek film klub

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://roboraptor.blog.hu/api/trackback/id/tr806905725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása