Leírás

Roboraptor Blog - Ahol a geekoszféra kezdődik...

Facebook

Utolsó kommentek

Címkék

A Roboraptor Podcast második évadának első felvonása NAGYON LASSAN a végéhez közeledik. Dr. Hardlove visszatért szibériai száműzetéséből és hamarosan az éterben is újra hallatja hangját. A következő egy hónapban még erősen jelen leszünk a hétköznapjaitokban podcast-tekintetében... (muhahaha)! Novemberben egy új programsorozattal kedveskedünk nektek: ROBORAPTOR PODCAST LIVE – GEEK FILM KLUB! Az eseményről alant olvashattok a hajtás után.
PODCAST LIVE .png

A Roboraptor Podcast Live – Geek Film Klub első eseményét a No Kredit Magazin-nal közösen mutatjuk be az Attention Alkotóműhelyben. A tematikát úgy terveztük meg, hogy azokat a filmeket fogjuk itt levetíteni amik anno nem fértek be valamilyen oknál fogva a korábbi adásainkba, vagy annyira nagyon-nagyon kötelezőek, hogy ha nem látjátok öri-hari van!

Az első vetítés 2014.11.13-án csütörtökön lesz 19:00 órai kezdettel, ahol az All Superheroes Must Die című filmet fogjuk levetíteni majd jól "megpodcastoljuk" közösen! Az esemény FB oldala itt érhető el.

fb esemeny poszterrel gfk .png
Ha tetszett a poszt, lájkolj és kövess bennünket a facebookon is!

Címkék: szuperhős superhero All Superheroes Must Die Roboraptor Roboraptor podcast Filmképregeny roboraptor blog Attention No Kredit Magazin Roboraptor Podcast Live

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://roboraptor.blog.hu/api/trackback/id/tr16852341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rákóczis first foot 2014.11.09. 20:58:12

Oda lehet menni úgy is, hogy a filmet nem nézem meg? Csak mert már láttam egyszer és az elég volt nekem.

Mr. Rabbit 2014.11.09. 21:03:52

@Rákóczis first foot: Mindenképp számítunk rád! Belépőt ettől még sajnos kell fizetned, de nagyon meg fogja érni, nem feltétlenül CSAK miattunk hanem a fogyasztás szempontjából is :P Szóval gyere!
süti beállítások módosítása