Leírás

Roboraptor Blog - Ahol a geekoszféra kezdődik...

Facebook

Utolsó kommentek

Címkék

E heti vendégünkkel 'Ron és Neridával' beszélgetünk a már végtelenségig ismert Marvel-filmek sikeréről és azt pedzegetjük, hogy mi jöhet majd a Guardians of the Galaxy után. Korábban már foglalkoztunk ezzel a jelenséggel itt, a Guardians kritikáját pedig itt olvashatjátok. 10 film és alig hat év elteltével a Marvel Studios pillanatnyilag a leghoszabb ideje tartó összefüggő filmes franchise-t tudhatja a magáénak. Fő ellenlábasuk a DC Comics pedig szintén próbálkozik, de kérdés, hogy valaha is nyomába érhet-e a Marvelnek. Beszélgetünk még a most futó DC-s sorozatokról és szót ejtünk az Agents of S.H.I.E.L.D.-ről is. Végezetül 'Ron és Nerida' pedig bemutatja a Guardians of the Galaxy képregénysorozatot és azt, hogy miként is idomult ez a franchise növekedése közben a filmekhez.

 

 Ha tetszett a poszt, lájkolj és kövess bennünket a facebookon is!

Címkék: játék podcast sci-fi képregény trailer Hulk Flash Robert Downey Jr. Pókember DC X-Men Marvel Spider-Man Thor Batman Vasember Iron Man Arrow Gotham Thor: The Dark World Iron Man 3 Superman Guardians of the Galaxy The Avengers Amerika Kapitány Iron Man 2 Amerika Kapitány: A tél katonája Black Widow Roboraptor podcast Amerika Kapitány: Az első bosszúálló Agents of S.H.I.E.L.D. Star-Lord Thanos Marvel Studios

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://roboraptor.blog.hu/api/trackback/id/tr156762879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.10.06. 09:13:31

vazz, és még a sin citys podcastet se hallgattam meg. :S

Mr. Rabbit 2014.10.06. 11:15:17

@doggfather: Vigyáztz mert a végén még meg fogunk sértődni! :D ;)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.10.06. 11:22:12

@Mr. Rabbit: jaj, csak nem. :D

a sin cityst nem merem megnézni, mert a filmet se láttam mg (shame on me), de ezt csekkolni fogom.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.10.06. 16:15:52

amkap 2 megosztó?? eddig mindenhol csak dicsérni hallottam.
mindenhol azt mondják írják, hogy köröket ver az elsőre, és nagyon jó kémfilm lett, hogy több, mint egy sima képregényfilm.

Rákóczis first foot 2014.10.06. 19:14:26

@doggfather: Egyetértek azzal, hogy megosztó, mert hiába a jó kritikák, a filmnek számos hibája van, a legnagyobb, hogy kiszámítható. Amúgy tényleg kiugróan jó, főleg az 1-hez és a Thor 2-höz képest (de nekem még az Avengersnél is jobban működött). Viszont ha valaki csak felében-harmadában követi a Marvel-filmeket, az nem fogja csak a jó kritikák miatt megnézni, mert úgy fogja kezelni, hogy "Amerika kapitány=fos".

aronrunning · https://linktr.ee/daniaron 2014.10.07. 00:36:44

Nem is rossz, nem is rossz. :)
A hanglejtésemen azért még csiszolok a következő adásig! ;

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.10.07. 08:24:43

@Rákóczis first foot: Ám olyanoknak is tetszett akik nem szeretik a "sima" képregényfilmeket.
süti beállítások módosítása