Leírás

Roboraptor Blog - Ahol a geekoszféra kezdődik...

Facebook

Utolsó kommentek

Címkék

Negyedik adásunkba Szirmai Gergő látogatott el akivel a fantasy, sci-fi, horror-filmek egyik alzsánerével foglalkoztunk: a szörnyvadász filmekkel. Tudjátok, ez az amiben a mitologikus lények a 21. század emberi társadalmában bujkálnak, de olyan rendkívül ügyesen, hogy egész életükben egy darab fotó sem készül róluk. Legalábbis ami a Dylan Dog című képregény adaptációt illeti. Persze ha még ez lenne a legnagyobb baj a filmmel... Az alkotás trailere hajtás után található.



Ha tetszett a poszt, lájkolj és kövess bennünket a facebookon is!

Címkék: kritika film podcast sci-fi képregény elemzés vampire zombie Szirmai Dylan Walsh Dylan Dog Roboraptor Roboraptor podcast Szirmai Gergő Hollywood News Agency Dylan Dog: Dead of Night szörnyvadász

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://roboraptor.blog.hu/api/trackback/id/tr656716107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The Man Who Laughs · http://trashneveles.blog.hu/ 2014.09.24. 12:08:36

A képregényt rég óta akarom elolvasni (nem rég nálunk is megjelent), viszont a film megnézésével nem fogok sietni ezek után :D

Amúgy ajánlanám figyelmetekbe, a Dellamore Dellamorte-t. www.imdb.com/title/tt0109592/

Nem hivatalos Dylan Dog adaptáció, de erősen érződik rajta, hogy ez ihlette. Bár a vége kissé elvont (urambocsá zavaros), de nagyszerű az atmoszférája és humora. A 90-es évek egyik legemlékezetesebb horror filmje.
süti beállítások módosítása