Leírás

Roboraptor Blog - Ahol a geekoszféra kezdődik...

Facebook

Utolsó kommentek

Címkék

Csütörtökön startol a mozikban a legújabb X-Men film. Ennek kapcsán kiveséztük az X-Men franchise eszmeiségét a társadalmi normák tekintetében, és megmondjuk a frankót az új részről is! Mr. Rabbit coming out-ol egy személyes témában, Dr. Hardlove pedig történelem órát tart a 20-as évek Amerikájáról! Bővebben ezekről a témákról is az X-Men rajongói napunkon!

Kövess minket a facebookon is, és látogass el X-men rajongói napunkra!

Címkék: kritika podcast képregény elemzés X-Men Wolverine X-Men: Days of Future Past Bryan Singer Quicksilver X-Men: Az elsők Roboraptor Roboraptor podcast X-Men: A kívülállók 1.5 X-Men: Az eljövendő múlt napjai X-Men: Az ellenállás vége X-Men: The Last Stand X-Men: First Class X2: X-Men United X-Men Top 10 Psylocke

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://roboraptor.blog.hu/api/trackback/id/tr146194436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.05.23. 19:59:19

inkább érdekes, semmint informatív volt ez a podcast.

(nekem legalábbis, de mögöttem van uszkve 20 év x-men olvasás)

Mr. Rabbit 2014.05.24. 02:38:21

Remélem azért ezzel együtt jó szolgálatot tett! :)

Rákóczis first foot 2014.05.25. 19:33:30

Nekem nagyon tetszenek a podcastjaitok, de valahogy nem jönnek be a különkiadások. Szerintem semmi szükség olyan filmekről megcsinálni ezeket, amiket amúgy is megnéz a blog törzsközönsége, kritikát meg 150 másik felületen tud olvasni róluk. Az más kérdés, hogy ti az x-ment nem igazán kritizáltátok, hangsúlyosabb volt a film mélységeinek kitárgyalása, és ez tök jó. De egyszerűbb lenne ezeket megírni, podcastokból meg nyomni a jóféle 3 kvázi ismeretlen filmes anyagot.

Mr. Rabbit 2014.05.27. 02:20:24

@Rákóczis first foot: Próbáljuk tartani a heti egy adást, és mivel elég nagy X-Men fanok (is) vagyunk, ezért fontosnak tartottuk ennek a filmnek a kapcsán elmondani ezeket a dolgokat, hogy aki esetleg viszolyog ezektől a filmektől az is kedvet kapjon ha hallgatja a podcastjeinket! Egyébként: Köszönjük! :)
süti beállítások módosítása