Leírás

Roboraptor Blog - Ahol a geekoszféra kezdődik...

Facebook

Utolsó kommentek

Címkék

A Bloodlust Comics A Gömb című miniképregénye megjelent a Marine Studios blogján, miután annak rajzolója (Fábián Péter) és írója (Kozmajer Viktor) részt vett az Adventures in Comics 4 - The Orb elnevezésű pályázaton. A hajtás után a képregény magyar nyelven az oldalunkról is elérhető ingyenesen.

bloodlust_orb_kerettel.jpg

A pályázatkiíró Marine Studios honlapja erős felütésűnek nevezi a sztorit, amellyel kapcsolatban alig várják, hogy annak teljes történetét olvashassák, tegyük hozzá, nem véletlenül… A mini a Bloodlust honlapján magyar nyelven is elérhető.

BL-Kéjgyilkos-1500.jpgFábián Péter és Kozmajer Viktor részt vesz a 10. Nemzetközi Budapesti Képregény-fesztiválon (ahogy az onnan tudósító Roboraptor is – a szerk.), ahol kapható lesz a srácok 2013 decemberében, limitált példányszámban megjelent Cryweni történetek című Bloodlust antológiája is, a készlet erejéig.

Az 56 oldalas kiadvány két képregényt (Zsoldosvégzet, Delírium), valamint két novellát (A Neopolisz gyermekei, Kéjgyilkos) tartalmaz, melyek egyaránt a Bloodlust univerzumában játszódnak.

Az antológiához egy animációs trailer is készült:

További tartalmak és borítók itt, illetve itt érhetők el, az alkotók audiovizuálisan pedig itt, márciusi képregénybörzés videónkban lelhetők fel.

Kövess minket a facebookon is, és látogass el X-men rajongói napunkra!

Címkék: rövidhír Kozmajer Viktor Fábián Péter Bloodlust Comics A Gömb 10. Nemzetközi Budapesti Képregényfesztivál Cryweni történetek Bloodlust antológia

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://roboraptor.blog.hu/api/trackback/id/tr166167406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása